De borrel & bites worden geserveerd tussen 15:00 uur – 22:00 uur

Borrel/Bites

Bites

Flammkuchen vis

Zalm, ui, geraspte kaas, crème fraîche

€ 11,50

Flammkuchen vlees

spek   ui   geraspte kaas   crème fraîche

€ 11,00

Charcuterie per persoon

4 verschillende vleeswaren met brood en dip

€ 7,50

Kaasplateau

5 soorten   chutney van peer en vanille    vijgenbrood   noten

€ 15,50

Borrel/bites

Borrel

Mix garnituur

8 stuks/16 stuks

€ 7,25/€ 14,00

Chickenbites

8 stuks

€ 7,50

Kaastengels

8 stuks

€ 7,50

Van Dobben bitterballen

8 stuks

€ 7,00

Jonge kaas

€ 5,75

Oude kaas

€ 5,75

Nachos chips

crème fraîche   quacamole dip

€ 7,00

Gemengde nootjes

€ 5,75

Olijven

€ 4,50

De lunch wordt geserveerd tussen 12:00 uur – 16:00 uur

Lunchgerechten

Soepen

Geroosterde paprika

ingelegde bleekselderij  mascarpone

€ 10,50

Runder bouillon

sherry room   bitterbal rendang

€ 11,50

Lunchgerechten

Salades

Salade vis 

gerookt   gebakken   mosterddressing

€ 17,50

Salade vlees

kalfswang   parmaham    paddenstoelen    aceto balsamico stroop

€16,50 

Salade zalm

huisgerookt   gekookt ei   mosterddressing

€ 17.50

Salade geitenkaas

noten   honing   appel   aceto balsamico

€ 14,50

Lunchgerechten

Biologisch landbrood (wit of meergranen)

Carpaccio

truffelmayonaise    parmezaan    gedroogde tomaat    pijnboompitten  

 € 11,50

Tonijnsalade

gekookt ei   cornichons   rode ui      gemengde sla

€  11,50

Philly cheese steak

picanha   cheddar   ingelegde rode ui   jalapeño peperr

€  12,50

Zalm

huisgerookt   gemengde sla    gekookt ei    kruiden-roomkaas

€ 14,50

Lunchgerechten

Omeletten & uitsmijters

Boerenomelet

ham   kaas   spek   aardappel   groenten

€ 11,75

Italiaanse omelet

parmezaan   tomaat   basilicum   olijven   kappertjes

€ 11,25

Zalm omelet

gerookte zalm   groene kruiden   rode ui   kappertjes

€ 12,50

Uitsmijter diversen v.a.

kaas   ham   rosbief   spek  (en/of)

€  10,50

Lunchgerechten

Specialiteiten

Kabeljauw

compote witte kool, bleekselderij, winterwortel   prei   mousseline

 € 24,50

Kalfsentrecote

kalfswang   mosterd-puree   groene kool   krokante ui   rode wijnsaus

 € 24,50

Spinazie taart

paddensteoelen   krokant ei   hazelnoten   hollandaise saus

 € 24,50

Brocante burger

rund   spek   ui   tomaat   oude kaas   gebakken ei   frites

€ 16,50

Indische kipsaté

kippendijen   atjar    komkommer   kroepoek   pindasaus    frites

€ 16,00

Van Dobben kroketten (ook als vega) 

 twee kroketten    mosterd    landbrood   gemengde sla 

 €  11,75

Twaalfuurtje

uitsmijter ham kaas   kroket   soepje  gemengde sla   landbrood

€ 16,50

Carpaccio (eendenlever + 5,00)

truffel-mayonaise  parmezaan   pijnboompitten   gedroogde tomaat

€ 11.50

Lunchgerechten

Nagerechten

Pure chocolade

truffel taart   mousse   ijs-lolly

€ 11,50 

Tropisch

passievrucht   spekkoek   banaan   krokante rijst   kokos-ijs  

€ 11,50 

Kaasplateau

5 soorten   chutney van peer en vanille   vijgenbrood   noten

€ 16,50 

Dame blanche

vanille-ijs   chocoladesaus   slagroom

€ 9,50 

Diversen gebaksoorten                                  v.a.

maandelijks wisselende soorten

€ 4,00 

Het diner wordt geserveerd tussen 17:00 uur – 22:00 uur

Diner

Voorgerechten

Geroosterde paprika soep
ingelegde bleekselderij   mascarpone

Runder bouilllon
sherry room   bitterbal rendang

Beef tataki
sushi rijst   wakame  sesam kletskop  limoen mayonaise   soja

Carpaccio  (eendenleverkrullen + 5,00 euro)

truffel-mayonaise     pijnboompit     parmezaan     gedroogde tomaat
  

Heilbot
gemarineerd in rode biet   peterselie   radijs   mierikswortel crème fraiche 

Coquille

aardappel salade   truffel mayonaise   krokante parmaham

Crème brûlée geitenkaas
crouton brioche   peren chutney   king bolete   ingelegde rode ui   appelstroop

Prijs voor- / nagerecht € 10,00

Diner

Hoofdgerechten


Kabeljauw
compôte witte kool, bleekselderij, winterwortel   prei   mousseline
buerre blanc

Zeebaars
gamba   pad thai   tauge   bosui   schuim rode curry

Kalfsentrecote
kalfswang   mosterd puree   groene kool   krokante ui   rode wijnsaus

Parelhoen
gevuld   duxelle   risotto   gegrilde little gem   knolselderij   gevogelte jus

Spinazie taart
paddenstoelen   krokant ei   hazelnoten   hollandaise saus



Chefs menu

3 gangen weekmenu  € 33,50



Diner

Nagerechten

Pure chocolade
truffel taart   mousse   ijs lolly  

Tropisch
passievrucht   spekkoek   banaan   krokante rijst   kokos ijs

Citroen meringue
lemoncurd   crumble   meringue   yoghurt ijs

Grand dessert ( meerprijs +7,50 )
verschillende zoete lekkernijen

Kaas plateau ( meerprijs +5,00 )
5 soorten   chutney van peer en vanille   vijgenbrood   noten



Prijs voor- / nagerecht € 11,50

Prijs hoofdgerecht € 25,50
Prijs 2-gangen € 32,50
Prijs 3-gangen € 39,50
Prijs 4-gangen € 43,50

Diner

Voor de kleintjes

Kindermenu

soepje  ~ friet met keuze bittergarnituur met salade  of spaghetti bolognese  ~  vanille ijs

€21,50 

Voor groepen boven de 10 personen hanteren wij ons keuzemenu.
Een driegangen menu waarbij uw gast op de dag zelf
een keuze mag maken.


Keuzemenu

Rundercarpaccio
truffelmyonaise   pijnboompit 
parmezaan   gedroogde tomaat 


of

Tatkia Zalm
wakamé   sesam kletskop   komkommer   unagisaus
of

Witlofsalade
gorgonzola   peer   walnoten   acet-balsamico

* * * * * * *


Heekfilet
pesto risotto   gegrilde groenten  cherry tomaat
parmezaansaus


of

Entrecôte
rund   short rib   roseval   uien chutney   
wortel   rode wijnsaus
of
Portobello
biet   zoete aardappel   geitenkaas   truffelsaus
* * * * * * *

Petit grand dessert

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring