De borrel & bites worden geserveerd tussen 15:00 uur – 22:00 uur

Borrel/Bites

Bites

Flammkuchen vis

Zalm, ui, geraspte kaas, crème fraîche

€ 11,50

Flammkuchen vlees

spek   ui   geraspte kaas   crème fraîche

€ 11,00

Charcuterie per persoon

4 verschillende vleeswaren met brood en dip

€ 7,50

Kaasplateau

5 soorten   chutney van peer en vanille    vijgenbrood   noten

€ 15,50

Borrel/bites

Borrel

Mix garnituur

8 stuks/16 stuks

€ 7,25/€ 14,00

Chickenbites

8 stuks

€ 7,50

Kaastengels

8 stuks

€ 7,50

Van Dobben bitterballen

8 stuks

€ 7,00

Jonge kaas

€ 5,75

Oude kaas

€ 5,75

Nachos chips

crème fraîche   quacamole dip

€ 7,00

Gemengde nootjes

€ 5,75

Olijven

€ 4,50

De lunch wordt geserveerd tussen 12:00 uur – 16:00 uur

Lunchgerechten

Soepen

Tom ka khai

taugé   bosui   kip

€ 10,50

Wortel rode linzensoep

vega crouton   dragon  crème fraîche

€ 9,50

Lunchgerechten

Salades

Salade vis (koud)

gerookt   gebakken   mosterddressing

€ 17,50

Salade vlees

pulled porc   ingelegde rode ui   bbq saus   zoet zuur komkommer

€15,50 

Salade zalm

huisgerookt   gekookt ei   mosterddressing

€ 17.50

Salade geitenkaas

noten   honing   appel   aceto balsamico

€ 14,50

Lunchgerechten

Biologisch landbrood (wit of meergranen)

Carpaccio

truffelmayonaise    parmezaan    gedroogde tomaat    pijnboompitten  

 € 11,50

Tonijnsalade

ei   cornichons   rode ui   tomaat   gemengde sla

€  10,50

Philly cheese steak

entrecôte   cheddar   ingelegde rode ui   jalapeño peperr

€  11,50

Zalm

huisgerookt   gemengde sla    gekookt ei    kruiden-roomkaas

€ 13,50

Lunchgerechten

Omeletten & uitsmijters

Boerenomelet

ham   kaas   spek   aardappel   groenten

€ 10,25

Italiaanse omelet

parmezaan   tomaat   basilicum   olijven   kappertjes

€ 10,25

Uitsmijter diversen v.a.

kaas   ham   rosbief   spek  (en/of)

€  9,50

Lunchgerechten

Specialiteiten

Heek

pesto risotto   gegrilde groenten   cherry tomaat   parmezaansaus

 € 24,50

Eendenbout

gstampot snijbonen   katenspek   jus van steranijs en zoethout

 € 24,50

Portobello

biet  zoete aardappel   geitenkaas   truffelsaus

 € 24,50

Brocante burger

rund   spek   ui   tomaat   oude kaas   gebakken ei   frites

€ 15,50

Indische kipsaté

kippendijen   atjar    komkommer   kroepoek   pindasaus    frites

€ 16,00

Van Dobben kroketten

twee kroketten    mosterd    landbrood   gemengde sla

 €  10,75

Twaalfuurtje

uitsmijter ham kaas   kroket   soepje  gemengde sla   landbrood

€ 14,50

Carpaccio (eendenlever + 5,00)

truffelmayonaise  parmezaan   pijnboompitten   gedroogde tomaat

€ 11.50

Lunchgerechten

Nagerechten

Red velvet

ruby chocolade   sinaasappel   pistache-roomijs

€ 10,50 

Limoenparfait

yoghurt   kokos   witte chocolade

€ 10,50 

Kaasplateau

5 soorten   chutney van peer en vanille   vijgenbrood   noten

€ 15,50 

Dame blanche

vanille-ijs   chocoladesaus   slagroom

€ 8,50 

Diversen gebaksoorten                                  v.a.

lo.a. lavendel   appel   red velvet

€ 3,75 

Het diner wordt geserveerd tussen 17:00 uur – 22:00 uur

Diner

Voorgerechten

Tom Kha Kai
taugé    bosui    kip 

Wortel rode linzensoep
crouton    dragon    crème fraîche

Witlofsalade
gorgonzola     peer     walnoten      aceto-balsamico

Carpaccio  (eendenleverkrullen + 5,00 euro)

truffelmayonaise     pijnboompit     parmezaan     gedroogde tomaat
  

Tataki zalm
wakamé     sesam kletskop     komkommer     unagisaus  

Tartaar zeebaars

quacemole    gamba      inktvis tuilles     citrusdressing

Gerookte rib-eye
gamba   tartaar van courgette en zontomaat   rozemarijnmayonaise
  

Prijs voor- / nagerecht € 10,00

Diner

Hoofdgerechten


Tonijn
tempura   noedels   shiitake   paksoi   rode currysaus

Heek
pesto risotto   gegrilde groenten   cherry tomaat   parmezaansaus

Entrecôte
rund   short-rib   roseval   uien chutney   wortel   rode wijnsaus

Eendenbout
stamppot snijbonen   katenspek   jus van steranijs en zoethout  

Portobello
biet   zoete aardappel   geitenkaas   truffelsaus



Chefs menu

3 gangen weekmenu  € 33,50



Diner

Nagerechten

Red velvet
ruby chocolade   sinaasappel   pistache-roomijs

Cheesecake
banaan   fudge   vanille-roomijs

Limoenparfait
yoghurt   kokos   witte chocolade

Grand dessert ( meerprijs +7,50 )
verschillende zoete lekkernijen

Kaas plateau ( meerprijs +5,00 )
5 soorten    chutney van peer en vanille   vijgenbrood    noten



Prijs voor- / nagerecht € 11,50

Prijs hoofdgerecht € 25,50
Prijs 2-gangen € 32,50
Prijs 3-gangen € 39,50
Prijs 4-gangen € 43,50

Diner

Voor de kleintjes

Kindermenu

soepje  ~ friet met keuze bittergarnituur met salade en appelmoes of spaghetti bolognese  ~  vanille ijs

€21,50 

Voor groepen boven de 10 personen hanteren wij ons keuzemenu.
Een driegangen menu waarbij uw gast op de dag zelf
een keuze mag maken.


Keuzemenu

Rundercarpaccio
truffelmyonaise   pijnboompit 
parmezaan   gedroogde tomaat 


of

Tatkia Zalm
wakamé   sesam kletskop   komkommer   unagisaus
of

Witlofsalade
gorgonzola   peer   walnoten   acet-balsamico

* * * * * * *


Heekfilet
pesto risotto   gegrilde groenten  cherry tomaat
parmezaansaus


of

Entrecôte
rund   short rib   roseval   uien chutney   
wortel   rode wijnsaus
of
Portobello
biet   zoete aardappel   geitenkaas   truffelsaus
* * * * * * *

Petit grand dessert

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring