Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

Een heerlijk diner op één van de mooiste plekken van de Utrechtse Heuvelrug, midden in het land, tussen de dorpen Driebergen-Rijsenburg en Doorn. Dan komt u uit bij restaurant Brocante! Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een kop koffie, lunch, borrel en diner. Reserveren doet u eenvoudig online via Couverts.

Een sfeervol diner in het groen nabij Driebergen

Wanneer u op zoek bent naar een gezellige locatie voor een diner, niet ver gelegen van Driebergen, dan is Restaurant Brocante precies wat u zoekt. U kunt hier heerlijk vertoeven op het terras tuin of binnen plaatsnemen in een gezellige en moderne sfeer. Het terras beschikt over een buitenbar, loungeterras en een lunch/diner terras met een fraai aangelegde Engelse tuin. Daarnaast heeft restaurant Brocante een bovenverdieping voor vergaderingen, seminars, bruiloften, borrelsen private dining voor groepen. Heeft u binnenkort iets te vieren of een zakelijke bespreking? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Genieten van een ongedwongen sfeer

Bij restaurant Brocante, nabij Driebergen, heerst een ongedwongen sfeer. Of u nu komt lunchen, lekker gaat dineren of een bedrijfsborrel heeft. U reserveert eenvoudig online. Heeft u speciale vragen of heeft u een aanvraag voor groepen boven de 10 personen? Neem dan contact op door te bellen naar 0343-515098. 

Meest bekeken

feestzaal doorn | vergaderen doorn

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken

Brocante Boven

Vergadering, Borrels, Private dining

Bekijken

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring