Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

Een feestzaal nabij Driebergen vindt u bij restaurant Brocante in Doorn. Heeft u binnenkort iets te vieren? Onze feestzaal nabij Driebergen is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg! Het gastheerschap en de jarenlange ervaring van onze medewerkers zorgen ervoor dat uw evenement zéker een succes wordt. Neem contact op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Feestzaal in Doorn: garantie voor gastvrijheid, kwaliteit en service

Restaurant Brocante heeft een bovenverdieping die uitermate geschikt is voor feesten. Onze feestzaal tussen de dorpen Driebergen en Doorn is uitstekend te gebruiken voor elke gelegenheid wat u te vieren heeft. Of het nu voor een groot of kleiner gezelschap is. De feestzaal in Doorn is voorzien van wifi, beamer, flip-over en muziekinstallatie. Uiteraard stellen wij de zaal naar uw wensen op. Wilt u alleen maar zitplaatsen of ook statafels met bijpassende krukken? Is het een feest in combinatie met een heerlijk buffet? Of wilt u een dansvloer? Wij hebben het allemaal voor u in huis.

Walking Dinner arrangement tijdens uw feestavond

Wilt u tijdens uw feestavond lekker eten in een informele sfeer? Dan is ons Walking Dinner arrangement echt iets voor u. Uw gasten worden gedurende de avond verrast met diverse culinaire hapjes. U heeft de keuze uit verschillende gerechten die op de avond ‘’staand’’ genuttigd worden. De gerechten worden in gangen geserveerd, aan u de keuze hoeveel gangen u wilt. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Uw feest tot een succes

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van de feestval van restaurant Brocante nabij Driebergen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0343-515098

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken

Brocante Boven

Vergadering, Borrels, Private dining

Bekijken

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring