Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

Heerlijk genieten van een lunch tussen de dorpen Driebergen en Doorn? Bij restaurant Brocante heeft u de keuze uit verschillende lunchgerechten. Gaat u voor een heerlijke salade? Of houdt u meer van biologisch landbrood of een uitsmijter? Voor ieder is er wel wat wils! Bekijk de lunchkaart en reserveer snel een plek. De lunch wordt geserveerd tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Een smaakvolle lunch in Doorn, nabij Driebergen

Restaurant Brocante is een mooie en gezellige lunchplek, gelegen tussen de dorpen Driebergen en Doorn, op 5 minuten afstand van de A12. Dit maakt ons restaurant een ideaal gelegen en makkelijk bereikbare plek om heerlijk te lunchen. Bovendien beschikken wij over een royale parkeerplaats waar u gratis parkeert. De gerestaureerde hoeve uit 1892 heeft een rijke historie als horecapand. Wij zijn 7 dagen per week geopend, en niet alleen voor een lunch, maar ook voor een kop koffie, borrel en diner. U kunt bij ons zowel binnen- als buiten terecht.

Brocante Boven voor groepen

Ook beschikt restaurant Brocante over een bovenverdieping die geschikt is voor vergaderingen, seminars, bruiloften, feesten, borrels en private dining voor groepen. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van evenementen en bij ons bent u zeker van kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Heeft u interesse? Graag bespreken wij met u de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Reserveer vandaag nog

Wilt u graag lunchen in Doorn, nabij Driebergen? Reserveren kan dagelijks vanaf 11.00 uur door te bellen naar 0343-515098. Bij restaurant Brocante bent u ook van harte welkom voor een High Tea, High Wine of High Beer.

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken

Brocante Boven

Vergadering, Borrels, Private dining

Bekijken

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring