Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

De privacy van een huiskamer gecombineerd met het gemak van een restaurant, dat is wat private dining in Doorn, nabij Driebergen biedt. De perfecte locatie voor mensen die niet gestoord of herkend willen worden maar wél met een gezelschap willen dineren. Restaurant Brocante, gelegen tussen de dorpen Doorn en Driebergen, biedt voor elke gelegenheid private dining. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Private dining tussen Doorn en Driebergen: dé perfecte ambiance voor een rustig privé of zakelijk diner

Wanneer u kiest voor private dining bij restaurant Brocante, gelegen tussen Doorn en Driebergen, dan is de bovenverdieping alleen voor u beschikbaar. Er zijn geen andere gasten aanwezig in uw gedeelte van het restaurant. U geniet met uw gezelschap in alle rust van een gezellige lunch, een intiem diner met familie of vrienden of een exclusief diner met uw zakenrelaties. De bovenverdieping beschikt onder andere over een aparte entree, eigen bar, garderobe, toiletvoorzieningen, dakterras, wifi, flip-over, beamer met scherm en muziekinstallatie.

Een grote meerwaarde bij uw privé of zakelijke afspraak

De bovenverdieping van restaurant Brocante leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, seminars, bruiloften, recepties, borrels en feesten voor grotere groepen. Wij hebben al veel ervaring met het verzorgen van evenementen en staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Het gastheerschap in combinatie met de jarenlange ervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat uw privé of zakelijke afspraak een grote meerwaarde krijgt.

Een arrangement naar wens

Restaurant Brocante heeft voor elke gelegenheid een aantal arrangementen samengesteld. Maar natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om in overleg een arrangement naar uw persoonlijk wensen samen te stellen. Dit doen wij graag in een persoonlijk gesprek. Heeft u binnenkort iets te vieren of een zakelijke bespreking? Bel dan gerust naar 0343-515098.

Meest bekeken

diner driebergen | feestzaal doorn

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken

Brocante Boven

Vergadering, Borrels, Private dining

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring