Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

Bent u op zoek naar een ruimte om in alle rust te vergaderen, tussen Driebergen en Doorn? Dan kunt u uitstekend terecht bij restaurant Brocante, gelegen op 5 minuten afstand van de A12. Het horecapand, gelegen op één van de mooiste locaties van de Utrechtse Heuvelrug is goed bereikbaar en voorzien van een royale parkeerplaats. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

Vergaderen in een sfeervolle groene omgeving tussen Doorn en Driebergen

U bent er vast wel mee bekend. Een lange vergadering in een kille zakelijke ruimte en u kunt moeilijk uw concentratie bewaren. Bij restaurant Brocante kan dit anders. Want wat is er fijner dan vergaderen in een groene omgeving in Doorn? Het geeft rust en concentratie en in de pauze kunt u even lekker naar buiten gaan. Waarnaar u weer extra energie heeft om de volgende vergadersessie in te gaan. Restaurant Brocante in Doorn beschikt de bovenverdieping over een vergaderruimte. U kunt de vergaderruimte huren voor een dag of per dagdeel. En er is aan alles gedacht! De ruimte is functioneel ingericht en voorzien van wifi, flip-over, beamer met scherm en muziekinstallatie.

Heeft u binnenkort een zakelijke bespreking?

Voor de zakelijk georiënteerde doelgroepen heeft restaurant Brocante een aantal passende vergaderarrangementen samengesteld. Ze zijn van toepassing wanneer u komt vergaderen in Doorn vanaf 10 personen. We bieden ochtend-, middag-, en avondarrangementen inclusief zaalhuur. Een 4-uur vergaderarrangement, 8-uurs met lunch en 12-uurs met lunch en diner. Wilt u tijdens uw vergadering ongedwongen genieten van een buffet? Dat kan! Het lunchbuffet wordt geserveerd in de vergaderruimte van restaurant Brocante nabij Driebergen.

Kies voor een vergaderruimte nabij Driebergen

U reserveert eenvoudig een vergaderruimte bij restaurant Brocante nabij Driebergen door contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0343-515098. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan belt u ook naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken

Brocante Boven

Vergadering, Borrels, Private dining

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring