Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

Zoekt u een vergaderlocatie tussen Driebergen en Doorn? Bijvoorbeeld voor het uitstippelen van een nieuwe strategie? Of een ontmoeting met toekomstige afnemers? Dan kunt u uitstekend terecht bij restaurant Brocante voor een prachtige locatie en goede verzorging tijdens uw vergadering. Met oprecht gastheerschap en een scherp oog voor details helpen wij uw vergadering tot een succes te maken. Technisch, culinair en organisatorisch. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden.

Inspirerende vergaderlocatie in Doorn

Restaurant Brocante nabij Driebergen beschikt over een vergaderlocatie met een aparte ingang, eigen bar, toiletvoorzieningen en een dakterras. Op onze inspirerende locatie kunt u sfeervol vergaderen midden in het groen. De vergaderlocatie van restaurant Brocante, gelegen tussen Driebergen en Doorn, is geschikt voor groepen van verschillende grootten. Wij bieden samengestelde vergaderarrangementen aan. Waaronder een ochtend-, middag-, en avondarrangement. Bij alle arrangementen is wifi, een projectiescherm, beamer en flip-over inbegrepen. Kiest u voor een vergaderarrangement met lunch en diner? Dan ontvangt u een lunchbuffet met warme en koude seizoensgerechten en een drie-gangen diner exclusief drank.

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

Een vergaderlocatie tussen nabij Driebergen, midden in het groen en tóch dichtbij de snelweg. U rijdt van de A12 in circa 5 minuten naar ons restaurant. Op het gratis, ruime parkeerterrein is altijd plaats. Het team van restaurant Brocante staat klaar om alle praktische zaken rondom uw vergadering over te nemen. Een vergaderlunch- of diner? Onze koks zullen u culinair verwennen! Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vergaderlocatie in Doorn? Bel dan naar 0343-515098. Wij staan u graag te woord en informeren u over de mogelijkheden. 

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken

Brocante Boven

Vergadering, Borrels, Private dining

Bekijken
Adresgegevens

Driebergsestraatweg 54
3941 ZX Doorn
Telefoon: 0343-515098
post@brocante.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur
Keuken open tot 20.00 uur

Reserveren vanaf 11.00 uur

Onze leveranciers

Bekijk ons overzicht van leveranciers, professionals in food en horeca.

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring