Genieten in een         
           historisch pand

7 dagen per
   week geopend

Ook geschikt  
         voor vergaderingen

Wilt u een zaal huren voor een feest of vergadering, kijk dan voor zaalverhuur bij Restaurant Brocante in Doorn, nabij Driebergen. Wij bieden zaalverhuur voor verschillende doeleinden. De ruimte is stijlvol en gezellig en geschikt voor gezelschappen vanaf 10 personen. U kunt er terecht voor onder andere een besloten diner, familie-, of bedrijfsfeest, verjaardag, borrel, receptie of een High Tea, High Wine en High Beer.

Zaalverhuur bij restaurant Brocante tussen Doorn en Driebergen

Één van de activiteiten van restaurant Brocante, gelegen tussen Doorn en Driebergen is zaalverhuur. Wij beschikken over een ruime, gezellige bovenverdieping die uitstekend bruikbaar is voor vergaderingen, seminars, bruiloften, feesten, borrels en private dining voor groepen. Door onze ruime ervaring hebben we in het verleden al veel evenementen tot een succes gebracht. We staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. De combinatie van het gastheerschap en de jarenlange ervaring van onze medewerkers zorgt ervoor dat uw feest een grote meerwaarde krijgt. Uiteraard verzorgen wij graag uw koffie, thee, lunch, diner en/of drankjes. Naast catering beschikken wij ook over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning. Een beamer, projectiescherm, flip-over en dergelijke, staan ter beschikking.

7 dagen in de week geopend

Restaurant Brocante is één van de mooiste restaurants van de Utrechtse Heuvelrug, midden in het land, op slechts 5 minuten afstand van de A12. Het is goed bereikbaar en voorzien van een royale parkeerplaats. Bent u geïnteresseerd in zaalverhuur van restaurant Brocante in Doorn, nabij Driebergen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar 0343-515098. Wij zijn zeven dagen per week voor u geopend.

Lunch

Broodjes, soepen, salades, specialiteiten 

Bekijken

Borrel & Bites

Heerlijk borrelen
met kleine bites

Bekijken

Diner

Ieder kwartaal een wisselende menukaart

Bekijken

Evenementen

Bekijk hier wat er staat te gebeuren

Bekijken
Adresgegevens

Driebergsestraatweg 54
3941 ZX Doorn
Telefoon: 0343-515098
post@brocante.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur
Keuken open tot 20.00 uur

Reserveren vanaf 11.00 uur

Onze leveranciers

Bekijk ons overzicht van leveranciers, professionals in food en horeca.

© Brocante restaurant 2020  - webdesign & realisatie: dehoopenkoning.nl

Privacyverklaring